De godin als gids

Zeven godinnen zullen onze gids zijn tijdens deze cyclus en zullen hun wijsheid met ons delen. Zij nodigen ons uit om het goddelijk vrouwelijke, of de divine feminine, in onszelf te ontmoeten. Dit gaat nog een laagje dieper dan het op persoonlijk niveau herwaarderen van je eigen vrouwelijke kwaliteiten. Kun je aannemen dat deze kwaliteiten hun bedding hebben in het goddelijk vrouwelijke? En ben je benieuwd hoe jij daar contact mee kan maken en zo de oude wijsheid door je heen kunt laten stromen. Wijsheid over het leven, over geboorte en afscheid, over kracht en kwetsbaarheid, over werkelijk thuis komen in jezelf.

We gaan hiervoor op reis zonder precies te weten waar we uitkomen. Op reis in onszelf, langs godinnen en archetypen van thuis en van verre, soms van lang vergeten tijden en soms nog in ere gehouden. We hebben een aantal van hen uitgenodigd om hun wijsheid met ons te delen. Wat ze precies te vertellen hebben dat weten we pas als we zelf ook diep durven te luisteren. Want soms zijn ze heel duidelijk en soms fluisteren ze ons op onverwachte manieren hun wijsheid toe. Wel weten we dat je tijdens deze ontmoetingen bijzondere, spannende en onverwachte dingen meemaakt die je werkelijk zullen voeden. 

Elke maand is een bijeenkomst waarin een godin of archetype centraal staat. Je maakt kennis met haar, leert over haar energie en wijsheid. Een eerste stap in het opbouwen van een relatie met haar zodat je haar energie ook in jouw leven kunt gaan inzetten.

We beginnen met het archetype van de vroedvrouw, om de nieuwe mensheid/bewustzijn die geboren wil worden te begeleiden …….. Zij zal ons ook laten weten wie we hierna mogen uitnodigen, misschien Gaia, moeder aarde, of Sophia, de godin van de wijsheid. We laten ons
hierin leiden. We werken met allerlei vormen van meditatie, rituelen en creativiteit.

Praktisch:
* We ontmoeten elkaar online via Zoom.
* De bijeenkomsten zijn op zeven woensdagavonden van 20.00-22.15 uur
* Op 27 januari/ 17 februari/ 17 maart/ 14 april/ 12 mei/ 9 juni/ 14 juli
* Deelname is €25 per keer of €140 voor alle zeven bijeenkomsten.
* Meld je aan door contact met ons op te nemen, dan sturen we je een betaallink en een zoomlink toe.

Een introductie van Marike en Lies, de godin als gids en de eerste bijeenkomst van het archetype van de vroedvrouw.
Hierbij een voorproefje van de tweede bijeenkomst: een avond met GAIA.
Marike en Lies stemmen af op de derde Godin: FREYA.